2310523313,2310553008 Αγίου Δημητρίου 36, Θεσσαλονίκη dimitreio.dental@gmail.com
hero image

 


ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ ΠΟΛΥΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Αισθητική οδοντιατρική

Με την αισθητική οδοντιατρική φροντίζουμε να δημιουργούμε υγιή, όμορφα και φυσικά χαμόγελα που να είναι πλήρως εναρμονισμένα με το πρόσωπο, εξατομικευμένα και κυρίως, να διαθέτουν υγιές υπόστρωμα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι διαρκές και μόνιμο.

"Δεν χρειάζεται να έχεις γεννηθεί με όμορφο χαμόγελο για να το αποκτήσεις……"

Η ζιρκονία ή YZP (Yttria τετραγωνικοί πολυκρύσταλλοι σταθεροποιημένης  ζιρκονίας), είναι στιλπνή, χρώματος λευκού, που μοιάζει με τιτάνιο. Πρόκειται για στερεό υλικό σε θερμοκρασία δωματίου, αν και γίνεται σκληρό και εύθραυστο σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Στην οδοντιατρική αντικαθιστά το μέταλλο κάτω από οδοντιατρικές στεφάνες (θήκες) και γέφυρες για το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα σε σχέση με τις μεταλλο-κεραμικές στεφάνες και γέφυρες, στις οποίες διαφαίνεται το γκρί - μαύρο μέταλλο κάτω από το κεραμικό. Επίσης χρησιμοποιείται και στα εμφυτεύματα, αντικαθιστώντας το εμφύτευμα από τιτάνιο το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως. Το υλικό αυτό παράγεται με την βοήθεια της πλέον σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας κομπιούτερ CAD/CAM που διαθέτουμε.

Στα πλεονεκτήματά των στεφάνων ζιρκονίου συγκαταλέγονται η φωτοδιαπερατότητα τους, δεν προκαλούν καμία αλλεργία, έχουν μηχανική αντοχή και δεν διαβρώνονται, δεν είναι ευαίσθητες στο κρύο και το ζεστό. Και επειδή τίποτα δεν είναι τέλειο, το μόνο τους μειονέκτημα είναι η τιμή, καθώς είναι ακριβότερες από τις στεφάνες που ξέρουμε μέχρι σήμερα αλλά διαθέτοντας τον πλήρη εξοπλισμό στο οδοντιατρείο μας, μπορούμε να πούμε πως αναγνωρίζουμε ότι ζούμε στη μέση κρίσης έτσι  οι τιμές μας είναι λογικές και προσιτές.